salam

Saturday, April 16, 2011

The Number 2


Bismillahirahmanirrahim...
Alhamdulillahi ala kulli hal..
Huhu..dah DUA bulan ye muna 'adilah tak menconteng di sini.
-Mintak maaf semua
-[sorry bloggie sayang]

Dan dah genap DUA bulan juga muna 'adilah x balik Johor.
Wah..wah..wah...
Lama juga ye muna 'adilah tak balik johor..
Nak kata study kat oversea, tak juga..overland je..hehe~
-Rindunya kat johor!!
-Rindunya kat umi n abi!!
-Rindunya kat abg long n wan!!
  (angah bai jgn jealous sbb dah slalu jumpa..Ngee~)
-Rindunya kat bilik strawberry+yam muna 'adilah!!
-Rindunya kat ikan3 kat luar rumah tue!!
  (lama x bagi mkn kat korg.mesti dah gemuk3 kan?)
-Rindunya nak main masak3 kat dapur!!
  (mesti korg semua rindu kat masakan muna 'adilah kan?
  hehe.sekali sekala syok sendiri)
-Rindunya nak makan cendol kat depan Maybank tue!!

Dan...dah genap DUA bulan juga lah muna 'adilah berusia DUA puluh tahun..
huhu..muna 'adilah dah 20 tahun la..
patut la emosi selalu tak stabil je.
Maafkan muna 'adilah ye..

Bukan itu sahaja, tinggal lagi DUA+3 hari lagi untuk first final exam paper..
-Banyak lagi tak revise..
-Banyak lagi nak baca..
-Banyak lagi exercise yang nak buat..
-Banyak lagikah masa yang berbaki sebelum jumpa dengan si final exam nie???
-Buat kawan3 seUTM..especially Sakeenah, Kak.Hanis, 
  Izzati, Sarah, Iman and DDZ friends all the best for the final!
  May Allah assists us all throughout the exam..
 
Final Exam Schedule:
-Etika Profesional [21/4; 2.00pm]
-Database [25/4; 9.00am]
-Web [28/4; 9.00am]
-IDAT [3/5; 9.00am]
-MathsIV [5/5; 9.00am]
-SADM [8/5; 9.00am]

Ok lah..until then..Wassalam
p/s: saja je bahasakan diri dengan muna 'adilah dalam post kali nie..hehe

5 comments:

little daie said...

bittaufiq wannajah muna!!!

hihi^_^doa dari jauuuuh

muna said...

jzkllh nadh!
good luck jgk..hehe

syakirah said...

moga berjaya muna..
miss you!

sHaHmim sO said...

takde org nak rindu pon sebenonya.

muna 'adilah said...

sya:jzkllh khair..
miss u soooo much too!

mim:ramai je y dirindui.ngee~

wahai teman-temanku...

~CiNta~